AnimacijaAktivne počitnice 2019

6. 6. 2019
http://www.sd-team.com/wp-content/uploads/2017/05/tekarije_vadbaZApredšolske_sdT.E.A.M.mozirje.jpg

Želite vašemu otroku popestriti poletne počitnice? Mi smo pravi naslov za to!

Med 26. 8. in 30. 8. 2019 vas vabimo, da svojega otroka priključite našemu aktivnemu, športnemu in predvsem zabavnemu športnemu taboru pod strokovnim vodstvom usposobljenih animatorjev.

Tabor bo potekal vsak dan od 7.30 do 15.30 ure v prostorih našega športnega društva (Cesta na Lepo Njivo 5, Mozirje). Namenjen je otrokom starim od 5 do 10 let.

Dneve bomo zapolnili z različnimi športnimi aktivnostmi, ustvarjalnimi in raziskovalnimi dejavnostmi, en dan se bomo odpeljali na Golte, en dan pa preživeli v Gozdni šoli.

Naš glavni cilj je otrokom približati aktivno, sproščujoče in hkrati sproščujoče preživljanje prostega časa.

Okvirni program:

  • 7.30 – 8.30 zbor otrok in različne motivacijske dejavnosti
  • 8.30 – 11.30 športne aktivnosti (atletika, gimnastika, vodne igre, uporaba improviziranih pripomočkov, igre z žogo, spretnostni dan na različnih kolesih – rolarji, skiro, kolo…)
  • 12.00 – kosilo
  • 13.00 – 13.30 – počitek in prosta igra
  • 13.30 – 15.30 – ustvarjalne delavnice, kuharček, raziskovalne dejavnosti, družabne igre, športne igre
  • 15.30 – odhod domov

Dan na Golteh: zbor na spodnji postaji gondole ob 7.30, aktivnosti na Golteh in kosilo, 15.30 prevzem otrok na spodnji postaji gondole.

Dan v Gozdni šoli: zbor v prostorih društva ob 7.30, pohod do Gozdne šole, različne dejavnosti in kosilo, pohod nazaj.

Kaj otrok potrebuje? športno opremo, kapo za zaščito pred soncem, sončno kremo, bidon, “prevozno sredstvo” za dan na kolesih, kopalke in brisačo na dan vodnih iger, malico po izbiri, dobro voljo.

Prijave zbiramo do četrtka, 22. 8. 2019.

Prispevek na otroka za izvedbo 5-dnevnega programa znaša 120,00 EUR (vključeno kosilo, napitki, rekviziti, ostali materiali, animacija, izlet na Golte).

Program bo izveden v primeru prijave najmanj 6 otrok, število prijav je omejeno.

Več informacij lahko dobite na telefonski številki 031 534 283 ali preko e-pošte info@sd-team.com.

AKTIVNE POČITNICE

    Strinjam se s pogoji ŠD T.E.A.M. Organizator ne prevzema odgovornosti v primeru poškodbe otroka, če je nastala kot posledica običajne igre oz. poteka športnega tabora ter v primeru višje sile. Otrok je pod varstvom organizatorja – animatorjev od pričetka do zaključka športnega tabora. Organizator ne prevzema odgovornosti za otroka na poti na tabor in s tabora. V primeru, da otrok ne upošteva navodil animatorjev in moti delo v skupini, si pridružujemo pravico do izključitve otroka iz tabora. V primeru predčasnega prenehanja obiskovanja programa prispevka ne vračamo, razen v primeru poškodbe ali dolgotrajnejše bolezni na podlagi zdravniškega opravičila. Otroku dovoljujem udeležbo na vseh aktivnostih. Strinjam se z objavo fotografij na spletnih straneh ŠD T.E.A.M., za reklamne namene in v medijih.
    Seznanjen sem z pogoji ki jih določa Splošna uredba o varstvu podatkov S prijavo na počitniški program se strinjam s pogoji udeležbe na taboru in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko ŠD T.E.A.M. kot upravljalec osebne podatke iz prijave zbira in obdeluje: z namenom izvedbe programa in vodenja evidence o udeležencih programa ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi s prijavo, potekom, vsebino programa in mojim zadovoljstvom z njim ter za pošiljanje prezentacij, ki so bile prikazane na dogodku, ter drugih povezanih gradiv, za namene trženja ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira o drugih programih, dogodkih in aktivnostih s področja delovanja zveze. S prijavo na dogodek potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki in da imam skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) pravico, da: zahtevam dostop do osebnih podatkov, zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z mano, in da imam pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov, soglasje kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti in tako, da sledim navodilom na odjavni strani, povezava do katere je tudi del vsakega poslanega sporočila, pri Informacijskem pooblaščencu vložim pritožbo. S prijavo na dogodek potrjujem, da sem seznanjen s tem, da: bo upravljavec navedene osebne podatke obdeloval izključno za zgoraj navedene namene, dokler tega ne prekličem, na podlagi posredovanih podatkov ne poteka avtomatizirano sprejemanje odločitev, se osebni podatki hranijo do preklica.

 

Vse pravice pridržane © copyright ŠD T.E.A.M.