Skupinski treningi

PILATES

PILATES je posebna vrsta vaj za krepitev telesnih mišic. Pilates kombinacija telesne ozaveščenosti, dihanja ter tekočega, nadzorovanega gibanja. Poleg povečanja fizičnih sposobnosti, pilates izboljšuje telesno držo, poveča fleksibilnost in ima antistresno delovanje, saj je naš cilj, da se po vadbi počutite sproščeno. Vadba je namenjena vsem, še posebej pa začetnikom, saj se ustvarja podlaga za vaje, ki se izvajajo na naših ostalih vadbah.

Skupinski treningi

STAY FIT

Vadba je namenjena posameznikom, ki bi radi ostali v formi. Svojo pripravljenost bodo vzdrževali na treningih za moč in HIIT treningih. Prednost vadbe je, da je namenjena manjši skupini posameznikov – največ 5, s čimer želimo omogočiti bolj oseben pristop. Vadba v manjših skupinah je bolj zabavna, motivacijska in omogoča dodatne izzive.

Skupinski treningi

T.E.A.M. FIT+

T.E.A.M. FIT+ je intezivna vadba namenjena bolje pripravljenim posameznicam in posameznikom, ki dodobra obvladajo osnovne gibalne vzorce in so pripravljeni na stopnjo višje. Poleg vaj, ki se izvajajo na T.E.A.M. FIT vadbi, se tukaj na izvajajo tudi različni skoki in poskoki, težje variante osnovnih vaj, vaje s t.i. ročkami (utežemi), kettlebell utežmi, elastikami, medicinkami in drugimi pripomočki.
Vadbe potekajo ob sredah v naših prostorih.
T.E.A.M. FIT+ vadbe vodi simpatična vaditeljica fitnesa Tamara Jeraj.

Skupinski treningi

VADBA ZA ZDRAV HRBET

VADBA ZA ZDRAV HRBET je namenjena odraslim in starejšim ljudem obeh spolov, z različno stopnjo telesne pripravljenosti in športnimi predznanji. Pobudnik programa je Športna unija Slovenije, cilj pa spodbuditi ciljno publiko h gibanju ter zdravemu načinu življenja. Sedentarni način življenja vodi v slabo telesno pripravljenost, ohlapne mišice trupa in slabo telesno držo, posledica pa so bolečina v hrbtu ter nezmožnost dela in slaba kakovost življenja. Vadba za zdrav hrbet je sestavljena iz različnih gibalnih vaj, kjer je poudarek namoči, gibljivosti in stabilizaciji mišic trupa, mišic medeničnega obroča in ramenskega obroča.
Vadbe potekajo v naših prostorih.

Skupinski treningi

SPINNING

SPINNING je imitacija kolesarjenja. Z različnim tempom in težavnostjo boste simulirali naravne kolesarske razmere, kot sta klanec ali ravnina. Intenzivnost vašega treninga in posledično tudi vašo fizično pripravljenost boste merili z merilniki srčnega, ki si jih boste nadeli pred pričetkom vadbe.
Vaš tempo bodo narekoval inštruktorja spinninga Tamara Jeraj, Berni Matko in Jaka Zajšek.

Osebni treningi

OSEBNO TRENERSTVO

Za vas pripravljamo prilagojene in individualne programe glede na vaše povpraševanje. Programi temeljijo glede na vaše telesne sposobnosti in glede na vaše želje.

Programi vsebujejo:
Test vaše vzdržljivosti in kondicije
Na podlagi testov sestavimo kratkoročne in dolgoročne cilje
Ves čas spremljamo vašo telesno pripravljenost in uresničevanje programa
Programe glede na rezultate prilagajamo
Treninge izvajamo v naših športnih prostorih ali na terenu
Možnost testiranja opreme blagovnih znamk Fivefingers, Brooks, Garmin, High5 iz TopAtleta
Svetovanje glede prehrane
Programi za uravnavanje telesne teže
Uporaba naših športnih prostorov
Treniranje na daljavo
Želiš trenirati? Pokliči na 031 323 736 (Jaka) in si zagotovi svoj termin!

Osebni treningi

OSEBNO TRENERSTVO za dve osebi

… en trener in dve osebi, za vse, ki bi hoteli individualni pristop, ampak bi
raje vadili s prijateljem/punco/fantom… Trening je prilagojen obema, kot individualni 1 na 1, atmosfera pa je v dobri družbi bolj sproščena, ne zmanjka pa niti motivacije.
Za zabaven vstop v svet športa oziroma za izboljšanje svoje pripravljenosti pokliči Jaka na 031 323 736 in se dogovori za svoj termin!