ZRAVEN PRIT IN ZMIGEJ RIT!

Smo ekipa mladih entuziastov, ki si s pomočjo športa popestrimo vsakdanji ritual.

Preveri naše vaditelje – KLIK

Zavezujemo se, da bomo spoštovali vašo voljo, osebne podatke pa za v izjavah opredeljene namene obdelovali zgolj v okviru danih privolitev. Vaše soglasje velja toliko časa, kot je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so se podatki zbirali ali nadalje obdelovali. Dano soglasje pa lahko kadarkoli prekličete s pisno zahtevo, poslano na naslov info@sd-team.com.

Vaše osebne podatke obdelujemo v skladu z veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov.

Društvo ne prevzema odgovornosti v primeru poškodbe ali prenosov okužb. Vsak posameznik se dogodkov organiziranih s strani Športnega društva T.E.A.M. udeležuje na lastno odgovornost.

Z vpisom v društvo, ste kot član, dolžni poravnati letno članarino na račun Športnega društva T.E.A.M. SI56 6100 0001 2152 313 (odprt pri DELAVSKI HRANILNICI d.d. LJUBLJANA)

Članarina, ki jo nakažete na račun ŠD T.E.A.M., št. SI56 6100 0001 2152 313, znaša 10 €.

Člani Športnega društva T.E.A.M. imajo popust na določene prijavnine ter pri nakupu ŠPORTNE OPREME nekaterih priznanih blagovnih znamk.

Ostali splošni pogoji ŠD T.E.A.M.

Za odrasle

Odrasel ali otrok
S splošnimi pogoji poslovanja ŠD T.E.A.M. Da ŠD T.E.A.M. obdeluje in objavlja moje fotografije na svoji spletni strani, na družabnih omrežjih in v tiskovinah za namene dokumentiranja aktivnosti in obveščanja javnosti o delu in dogodkih društva. Obdeluje in objavlja moje dosežke na svoji spletni strani in na družabnih omrežjih in v tiskovinah za namene dokumentiranja aktivnosti in obveščanja javnosti o delu in dogodkih društva. Z namenom izvedbe programa društva posreduje moje osebne podatke (ime, priimek, občino bivanja) Občini Mozirje, Športni uniji Slovenije in drugim organizacijam. Lahko objavi fotografije mojega otroka na svoji spletni strani, na družabnih omrežjih in v tiskovinah za namene dokumentiranja aktivnosti in obveščanja javnosti o delu in dogodkih društva.
Zavedam se, da bom vadil/a na lastno odgovornost.

Prijava otroci 2023/24

Z registracijo

Spol(Required)
OTROKA PRIJAVLJAM NA
Izjava o odgovornosti *(Required)
Kot starš ali zakoniti zastopnik se zavedam, da moj otrok vadi na lastno (mojo) odgovornost.
S prijavo SOGLAŠAM(Required)
S splošnimi pogoji poslovanja ŠD T.E.A.M. Soglašam, da je s tem obrazcem otrok včlanjen tudi v društvo. Soglašam, da ŠD T.E.A.M. obdeluje in objavlja moje fotografije na svoji spletni strani, na družabnih omrežjih in v tiskovinah za namene dokumentiranja aktivnosti in obveščanja javnosti o delu in dogodkih društva. Obdeluje in objavlja moje dosežke na svoji spletni strani in na družabnih omrežjih in v tiskovinah za namene dokumentiranja aktivnosti in obveščanja javnosti o delu in dogodkih društva. Z namenom izvedbe programa društva posreduje moje osebne podatke (ime, priimek, občino bivanja) Občini Mozirje, Športni uniji Slovenije in drugim organizacijam. Lahko objavi fotografije mojega otroka na svoji spletni strani, na družabnih omrežjih in v tiskovinah za namene dokumentiranja aktivnosti in obveščanja javnosti o delu in dogodkih društva.
Objava fotografij vašega otroka(Required)
Za potrebe komuniciranja z našo javnostjo se ŠD T.E.A.M. pojavlja tudi na socialnih omrežjih in v različnih publikacijah. Da lažje prikažemo naše delo se večkrat poslužimo objav, ki prikazujejo naše aktivnosti. Če je vaš otrok član društva se tako posledično lahko pojavi na kakšni izmed dokumentiranih fotografij. V kolikor izrecno prepovedujete objavo fotografij na kateri je razviden obraz vašega otroka nam to prosim označite ob prijavi. Hvala.