AKTIVNE POČITNICE V GOZDNI ŠOLI

V sodelovanju s Športno unijo Slovenije bomo v Gozdni šoli Mozirje organizirali športne počitnice za osnovnošolske otroke (6 – 14 let). Ekipa izkušenih vaditeljev iz omenjenega društva bo z otroci preživela 5 čudovitih dni v objemu neokrnjene narave, pri tem pa izkoriščala naravne lepote, ki jih to okolje ponuja.

Počitnice bodo športno obarvane, s poudarkom na:

 • vključevanju športa v vsakdanje življenje otrok in spoznavanju novih športnih aktivnosti. 
 • odklopu od mobilnih telefonov in monitorjev. 
 • krepitvi socialnih veščin otroka. 
 • Življenju in preživetju v naravi ter skrbi za njo. 

 

Počitnice za otroke

Otroci bodo v času počitnic spali v šotorih, predhodno pripravljenih s strani vodij kampa, po dva otroka v enem šotoru.

Za prevoz otrok do lokacije morajo starši poskrbeti sami. Čas prihoda je nedelja med 9.00 in 10.00 uro, odhod pa je na sporedu v četrtek med 15.00 in 16.00 uro. Cena programa zajema polni penzion z manjšimi malicami med obroki (sadje, prigrizki, čaj in sok) in vse aktivnosti programa.

PROGRAM:

Počitnice bodo vsebovale:

 • Vodne aktivnosti v reki Savinji
 • Taborniški večer s postavljanjem tabornega ognja
 • Različne športne aktivnosti: atletika, gimnastika, rolanje, igre z žogo, ples, borilne veščine in samoobramba
 • Kreativne delavnice, družabne igre
 • Zabavne aktivnosti (disko večer, Gozdna šola ima talent)

Vsebina programa je predvsem odvisna tudi od takratnih pogojev (ukrepi) in vremena. Program bo potekal tudi v primeru slabega vremena (aktivnosti bodo potekale v telovadnici OŠ Mozirje in v kampu).

Gozdna šola Mozirje se nahaja na desnem rokavu reke Savinje, v objemu gozda in hribov, 10 minut vožnje iz središča naselja. Čudovito okolje ponuja veliko površine za kampiranje in pestro izbiro športnih ter družabnih aktivnosti. V samem kampu se nahaja betonsko igrišče za nogomet in košarko ter igrišče za odbojko na travi. Otroci bodo nastanjeni na jasi v neposredni bližini reki, ločeni od ostalih delov kampa. Za več informacij in slik si poglejte njihovo uradno spletno stran: https://campingmozirje.com/sl/.

Termin:

22. 8. 2021 – 26. 8. 2021 (nedelja – četrtek, 4 nočitve)

Cena na udeleženca: 220 eur

Mesto na počitnicah je rezervirano šele po plačilu računa, ki ga prejmete po elektronski pošti po oddani prijavnici. Prejeli boste tudi zdravstveno oz. Covid izjavo, katero morajo otroci izpolnjeno obvezno prinesti s seboj na pričetek počitnic. V primeru poostrovanja ukrepov zaradi virusa COVID-19 oz. ostalih nepredvidljivih situacij si pridržujemo pravico do odpovedi oz. spremembe počitniških programov, o čemer vas bomo obvestili najkasneje en teden pred pričetkom. V primeru odpovedi termina ste do povračila sredstev upravičeni le z zdravniškim opravičilom. Organizator si pridržuje tudi pravico do odpovedi programa v primeru premajhnega števila prijav. V tem primeru boste seveda pravočasno obveščeni, povrnjena pa vam bodo vsa sredstva.

KONTAKT: 

 • Vodja ekipe vaditeljev Jaka Zajšek (ŠD T.E.A.M.) – 031 323 736 oz. sportnodrustvo.team@gmail.com
 • Vodja projekta Žiga Sodržnik – ziga.sodrznik@sportna-unija.si

Vse pravice pridržane © copyright ŠD T.E.A.M. Made by Blanka Kroflic Studio

X
X