Glede na to, da se vse več mladih športnikov sooča s poškodbami, ki temeljijo predvsem na letih delno nepravilnega oziroma neprimernega treninga glede na  njihov razvoj, smo v našem društvu pripravili pester športni teden pred začetkom nove sezone treningov.
V tednu med 18. in 23. avgustom želimo mladim

  • prestaviti osnove športov, na katerih temelji vsaka športna panoga,
  • popestriti dogajanje s predavanji strokovnjakov, ki delujejo na različnih športnih področjih,
  • jim s pomočjo uveljavljenega fizioterapevta predstaviti osnove delovanja telesa,
  • jim omogočiti druženje z vrhunskimi športniki kot so atletinja Maja Mihalinec, gorska kolesarka Monika Hrastnik, ultrakolesar Erik Rozenstein in nekaterimi drugimi ter
  • jim s sodelovanjem okrepiti socialne veščine…

Treningi bodo potekali 3x do 4x dnevno pod budnim očesom kondicijskega trenerja Jaka Zajška ter magistre kineziologije Lucije Maglica, strokovno fizioterapevtsko obravnavo pa bo nudil Tomaž Zamrnik.
Kot že omenjeno bodo dogajanje popestrili nekateri vrhunski športniki ter strokovnjaki, za dodatno zabavo in dvig adrenalina pa bomo poskrbeli z obiskom adrenalinskega parka v Kampu Menina in zip-lina na Golteh.
Aktivnosti bodo potekale na prostem ter v prostorih našega športnega društva.
Prijave sprejemamo preko elektronske pošte info@sd-team.com ali na telefonski številki 031 323 736 (Jaka).
Cena tedenskih aktivnosti stane 200€ in vključuje: 3-4 treninge na dan pod strokovnim vodstvom, analize treningov, kosilo, dopoldanske in popoldanske prigrizke, spominsko darilo, strokovna predavanja, uporabo orodij in prostorov, predavanja trenerjev in ostalih strokovnjakov, obisk adrenalinskega parka, zip-line Golte ter transporte.