Tabor bo potekal od 22. do 26. 8. 2022 . Namenjen je otrokom, starim od 6 do 12 let, ki želijo počitnice preživeti aktivno in nepozabno.
Otroci se bodo za 5 dni oddaljili od vsakdanje naglice in ekranov in se preko igre spoznali z različnimi športi, se zabavali, spoznali nove prijatelje in se kaj novega naučili.

Kaj bomo počeli?

spoznali različne športe (atletika, gimnastika, rolanje, igre z žogo, ples, borilne veščine in samoobramba…),

iskali skriti zaklad,

imeli igre brez meja,

se naučili osnov orientacije,

se družili z vrhunskimi športniki,

se naučili uporabiti stvari iz vsakdana za igro,

se naučili preprostih čarovniških trikov,

postali bomo znanstveniki,

se naučili strpnosti in sodelovanja,

večere pa bomo popestrili z različnimi zabavnimi aktivnostmi.

Otroci bodo v času tabora spali v šotorih, ki jih bodo lahko s ponosom postavili sami.

Na lokaciji Športnega društva T.E.A.M. bomo vaše otroke pričakali v ponedeljek, 22. 8. 2022, med 8. in 9. uro, tabor pa zaključili v petek, 26. 8. 2022, med 15. in 16. uro.

Cena na udeleženca je 220,00 EUR. Članom društva in vsakemu naslednjemu otroku iz družine priznamo 10% popust.
Cena programa zajema polni penzion (spanje, zajtrk, malica, kosilo, večerja, pijača), strokovno usposobljene animatorje, uporaba rekvizitov in vse aktivnosti programa.
Pridržujemo si pravico do prilagoditve programa strukturi otrok in vremenskim pogojem. Tabor bo izveden v primeru prijave najmanj 8 otrok.
Število prijav je omejeno, zato pohitite s prijavo in otroku zagotovite mesto na super počitnicah v Mozirju!

Prijave sprejemamo do vključno 16. 8. 2022.

Več informacij: 031 534 283 ali preko e-pošte info@sd-team.com.

AKTIVNE POČITNICE - 22. 8. - 26. 8. 2022

    Strinjam se s pogoji ŠD T.E.A.M. Organizator ne prevzema odgovornosti v primeru poškodbe otroka, če je nastala kot posledica običajne igre oz. poteka športnega tabora ter v primeru višje sile. Otrok je pod varstvom organizatorja – animatorjev od pričetka do zaključka športnega tabora. Organizator ne prevzema odgovornosti za otroka na poti na tabor in s tabora. V primeru, da otrok ne upošteva navodil animatorjev in moti delo v skupini, si pridružujemo pravico do izključitve otroka iz tabora. V primeru predčasnega prenehanja obiskovanja programa prispevka ne vračamo, razen v primeru poškodbe ali dolgotrajnejše bolezni na podlagi zdravniškega opravičila. Otroku dovoljujem udeležbo na vseh aktivnostih. Strinjam se z objavo fotografij na spletnih straneh ŠD T.E.A.M., za reklamne namene in v medijih.
    Seznanjen sem z pogoji ki jih določa Splošna uredba o varstvu podatkov S prijavo na počitniški program se strinjam s pogoji udeležbe na taboru in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko ŠD T.E.A.M. kot upravljalec osebne podatke iz prijave zbira in obdeluje: z namenom izvedbe programa in vodenja evidence o udeležencih programa ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi s prijavo, potekom, vsebino programa in mojim zadovoljstvom z njim ter za pošiljanje prezentacij, ki so bile prikazane na dogodku, ter drugih povezanih gradiv, za namene trženja ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira o drugih programih, dogodkih in aktivnostih s področja delovanja zveze. S prijavo na dogodek potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki in da imam skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) pravico, da: zahtevam dostop do osebnih podatkov, zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z mano, in da imam pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov, soglasje kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti in tako, da sledim navodilom na odjavni strani, povezava do katere je tudi del vsakega poslanega sporočila, pri Informacijskem pooblaščencu vložim pritožbo. S prijavo na dogodek potrjujem, da sem seznanjen s tem, da: bo upravljavec navedene osebne podatke obdeloval izključno za zgoraj navedene namene, dokler tega ne prekličem, na podlagi posredovanih podatkov ne poteka avtomatizirano sprejemanje odločitev, se osebni podatki hranijo do preklica.