Pa smo pričeli tudi z otroškimi vadbami.

Ker je naš cilj, da otroci šport spoznajo na zabaven način in ga vzljubijo, naše otroške vadbe temeljijo predvsem na igrah in drugihaktivnostih, preko katerih se otroci seznanjajo in razvijajo različne oblike gibanja, spoznavajo elemente različnih športnih panog ter razvijajo najpomembnejše vrline – koordinacijo, ravnotežje, vzdržljivost, moč in hitrost. Prav tako se na naših vadbah otroci naučijo upoštevati pravila, spoštovati bližnjega in si med seboj pomagati.

Predšolski otroci bodo svoje sposobnosti izpopolnjevali na že dobro znanih Tekarijah (3-5 let), tisti malo starejši pa na osnovni (5-8 let) in nadaljevalni (9-14 let) gimnastiki ter novi vadbi – Šport od A- Ž, ki je nadgradnja Tekarij.

Na Tekarijah in Osnovni gimnastiki so mesta že popolnjena. Vseeno predlagamo, da nas kontaktirate (info@sd-team.com ali 031 534 283), saj se tekom leta kakšno mesto sprosti oziroma bomo ob večjem povpraševanju odprli novo skupino.

POZOR! Osnovna gimnastika ob torkih ter nadaljevalna gimnastika ob četrtkih poteka v Športni dvorani Mozirje, vse ostale vadbe pa v telovadnici OŠ Mozirje (vhod v OŠ).

Se vidimo!